Teuttuin en zondagochendontbijt

Is de naam van onze Theetuin waarin wij overigens ook overheerlijke koffieën serveren. Dit doen wij op een heel eigen wijze, we verhuren plekken, stoelen en banken buiten en binnen.

U huurt die plek en laat u door ons verrassen/verwennen. Speciaal concept voor de ondernemende, risiconemende maar tegelijk vertrouwengevende durvers.

Wij zijn iedere vrijdagmiddag van 14 tot 18 open en op afspraak.

Sir Vies en Miss Lukt.

Zondagochendontbijt

Vervlakking, vereenzaming
Wij merken een vervlakking op in de wereld. Inhoud valt weg evenals moraliteit. Vereenzaming, depressie en lijden nemen zienderogen toe. Wij willen ons inzetten hiertegen en denken dat te kunnen doen door het bieden van een voedend gesprek. Voedend in zowel materieel als in spiritueel opzicht.
Trek in zo’n voedend zondagochendontbijt?
Op zondagochend van 11 tot 13.30 uur bieden wij u deze mogelijkheid
voor 25 euro p.p.

Maar we laten ons niet vangen alleen voor een ontbijt, dineren kan ook. Dan eet u met ons mee nadat we een lekker koppie hebben gedaan en een rondleiding over het bedrijf.

Een volwaardig driegangendiner met rondleiding en een voedend gesprek met zowel de boer als de boerin. Tijdens dit diner willen we graag onze visie overbrengen hoe wij denken dat landbouw eruit zou moeten zien, dat kleinschaligheid een pre daarbij heeft. Maar alleen over ons bedrijf hoeven we het niet te hebben. We zijn beide breed geïnteresseerd en voor  veel meer thema’s toegankelijk.

Voor zo een speciaal diner op zo een bijzondere locatie rekenen wij 50 euro p.p. alles inbegrepen (zelfs parkeerkosten).

Groepen kunnen we ontvangen tot max. 12 personen.

Reserveren (noodzakelijk) bij Simoon op nr; 0649013967.