Lezingen/Workshops/Cursussen

Lezingen die worden gehouden vallen onder de thema’s duurzaamheid, gezondheid en bewustwording. Om deze informatieavonden te kunnen geven worden verschillende mensen gevraagd een lezing te houden. Allen op hun eigen kennisgebied.
Geïnteresseerden voor dergelijke informatieavonden kunnen zich op onderstaand e-mailadres inschrijven voor de mailinglijst. Alle toekomstige aankondigingen worden je dan toegestuurd.
Meld je hiervoor aan bij niekdol@hotmail.com.

Opnieuw een heel interessante documentaire. (Vind ik).

Posted on januari 13th, 2021 by Niek Dol

   


verwijderd

Posted on december 30th, 2020 by Niek Dol

Ik krijg net bericht van een oplettende lezingenbezoekster dat de documentaire die ik heb aangeprezen (Nico Sloot) van internet verwijderd is. (Ik heb het niet gecheckt, maar ik vind hier wel wat van als het zo i)s. (Hoezo vrijheid van meningsuiting?)


schokkend verhelderende documentaire over ons bestaand systeem

Posted on december 20th, 2020 by Niek Dol

Graag wil ik jullie allen attenderen op een aan mij  toe/doorgestuurde documentaire gemaakt door een internationaal ondernemer, Nico Sloot. Schokkend. Ik hoop dat je er de tijd voor wilt nemen deze te gaan zien (Dat kan natuurlijk door het in gedeeltes te bekijken). Behandeld worden oa de bestaande geldstromen die hier worden gehanteerd. Echt eng! Lees meer


Leren geweldloos te communiceren?

Posted on maart 10th, 2020 by Niek Dol

In dat geval moet je komen luisteren volgende week woensdag 18 maart.   Kennis maken met Geweldloos Communiceren Wil je gelijk hebben of wil je gelukkig zijn? Deze vraag van Marshall Rosenberg bied je een heldere keuze bij meningsverschillen. ‘Gelukkig zijn’ betekent dan niet wegkruipen bij een verschil en ook niet agressief worden. Het betekent Lees meer